December 2022 in het atelier

December 2022

In de maand december ga ik uitpakken in het atelier in Beltrum. De afgelopen twee jaar gooide Corona roet in deze periode van het jaar en dit jaar ga ik er vanuit dat we gewoon open kunnen en wil ik dit feestelijk aanpakken.

Wat kunt u verwachten?

  • Om te beginnen zijn er nu al extra dagen en tijdsstippen beschikbaar gemaakt in de online agenda om een afspraak in te plannen. Zo kunt u vanaf nu ook op dinsdagavond of zondag een afspraak inplannen. Want wilt u iets moois laten maken voor een speciaal persoon of een rustig een sieraad uitkiezen voor onder de kerstboom? Maak dan snel een afspraak, want het maken van een sieraad duurt tussen de 4 tot 8 weken (ligt geheel aan het te maken sieraad).
  • In december heb ik gastexposanten in het atelier! Ik vind het zo leuk om te vertellen dat ik het prachtige werk van Marie Bénédicte,  Aletta Teunen en Rolisa Swegers (DO-Collection) in het atelier aanwezig is tijdens de feestelijke decembermaand. Drie ontwerpers en goudsmeden die elk een geheel eigen stijl hebben en prachtige sieraden maken. Laat u verrassen door de diversiteit en maak een afspraak voor in december OF kom langs tijdens een van de twee open-deur weekenden.
  • Normaliter werk op afspraak, maar in december heb ik 2 open-deur weekenden gepland waarop u ZONDER afspraak ook van harte welkom bent. U bent tijdens deze twee weekenden van harte welkom om binnen lopen, rustig te komen kijken, sieraden te passen, vragen te stellen en wie weet; aan te kopen. Dit alles in feestelijke sferen en te genieten van al het moois dat aanwezig is in het atelier. De weekenden zijn: zaterdag 10 & zondag 11 december en zaterdag 17 & zondag 18 december. Op alle dagen van 11.00u tot 17.00u
  • Een lezing over parels en edelstenen. Voor een gezelschap van maximaal 20 personen wil ik op vrijdagavond 16-12 een lezing geven over parels & edelstenen. Aangezien deze twee een zeer belangrijke rol in mijn sieraden spelen en er ontzettend veel moois over te vertellen valt, wil ik een lezing geven. De lezing staat gepland voor vrijdagavond 16 december vanaf 19.30 in het Kulturhus de Wanne in Beltrum. Entree is gratis, maar u moet zich wel even aanmelden i.v.m de mogelijke maximale bezetting.
  • Het leven en de liefde vieren en proosten op die mooie momenten in het leven. Leuk weetje: mijn man en ik sparen de kurken van de mooie en dierbare momenten waarop wij geproost hebben. En het aankopen van een mooi sieraad is en blijft een bijzonder moment! Daarom geef ik in de maand december een heerlijke fles bubbels cadeau bij elke aankoop in het atelier.