Handgemaakte sieraden, wat betekent dat eigenlijk?

Handgemaakt is een term die we vaak onder sieraden en andere producten zien staan. Maar de mate waarin iets handgemaakt is, is zelden duidelijk. Soms betreft het maar een klein deel van een proces dat daadwerkelijk met de hand gedaan wordt.

Juwelen met edelstenen kennen over het algemeen een deel van het proces dat met de hand dient te worden gedaan. Vooral het zetten van de stenen is vaak een kunst op zich en er zijn vakmensen die zich op hoog niveau hierin specialiseren.

Niet alles wat u bij een juwelier aantreft is handgemaakt. Maar bij Sarah Kobak is werkelijk álles handgemaakt. Niet alleen maar zelf bedacht en ontworpen, maar ook de hele uitvoer van A tot Z wordt door Sarah gedaan. Soms werkt zij samen met een stenenzetter bijvoorbeeld, maar meestal doet Sarah letterlijk alles zelf. Bijzonder en authentiek. Want zelfs haar ready-to-wear collecties, die u direct bij haar in het atelier kunt kopen, zijn in zulk een beperkte oplage gemaakt dat u niet snel iemand met hetzelfde sieraad zult tegenkomen.

De liefde voor het vak, haar lange ervaring en technische vaardigheden drijven de energieke en van inspiratie bruisende Sarah dagelijks om de meest fantastische sieraden te ontwerpen en te maken.

Bij Sarah Kobak van het ontwerp tot het resultaat alles met hand gemaakt. Met liefde. Voor u!