Jewellery Design by Sarah Kobak

Bij Sarah Kobak vindt u enkel sieraden die door haar bedacht, ontworpen én gemaakt zijn. Dat leest u goed; Sarah ontwerpt én maakt ieder sieraad zelf.

Daarnaast besteedt zij veel aandacht aan het uitzoeken van de perfecte edelstenen en parels voor haar creaties.

Het ontwerpen van juwelencollecties is een creatief proces. Het begint altijd met inspiratie en het vermogen deze inspiratie om te toveren in een ontwerp. Dit vergt een bijzonder voorstellingsvermogen, zoals iedere kunstenaar en ambachtsman of -vrouw u zal kunnen vertellen.

De inspiratie van Sarah kan overal liggen, maar het is haar liefde voor de bijzonderheden uit een ‘’Wunderkammer’’ en de Haute Couture, die haar voorstellingsvermogen iedere keer weer naar nieuwe hoogtes drijft.

Die inspiratie vertaalt zich in het gebruik van kleur en de eventuele combinatiehiervan.

Iedere edelsteen is een klein wonder op zich en hierover kan Sarah vol passie vertellen. Die combinatie van edelstenen, inspiratie, het verhaal van Sarah’s creatieve proces, de balans, techniek en uitvoering vormen uiteindelijk het design en het sieraad.

Bespoke – juwelen in opdracht gemaakt

Haar collecties zijn prachtig, maar Sarah werkt ook ‘’bespoke’’ (in opdracht). U kunt uw eigen sieraad laten ontwerpen, een heel bijzonder proces, waarbij Sarah u veel zal vragen en vertellen om samen tot een ontwerp te komen dat helemaal bij u past! Maar wel met die eigen stijl die Sarah kenmerkt. U kunt gerust zijn; bij Sarah bent u in de allerbeste handen. En loopt u de deur uit met een prachtig, in opdracht gemaakt juweel, helemaal naar uw wens en smaak.

Na een intake gesprek zal Sarah gaan ontwerpen, met u en uw wensen in gedachten. Als vakvrouw met een diepe kennis en rijke ervaring vertaalt zij uw verhaal, emoties en wensen in een ontwerp dat na goedkeuring door Sarah zelf vervaardigd wordt. Sarah’s vakmanschap als goudsmid vormt uw ontwerp om tot een prachtig juweel.

Deze vorm van sieraden kopen, of u het nu uit haar ready-to-wear collectie koopt of laat ontwerpen, is een vorm van slow luxury. Het genieten van het proces, de bijzondere talenten van een vakvrouw, hier is niets met haast uitgevoerd. Dit betreft zeker geen lopende band gedachte. Wereldwijd is er een groeiende belangstelling voor deze vorm van luxe en aandacht. En we kunnen u vertellen dat als u zich eenmaal een zelf ontworpen handgemaakt juweel van jewellery designer Sarah Kobak heeft gegund u deze vorm van slow luxury vaker wilt beleven!