Juwelen aan de Zaan

Op 19 & 20 november bent u van harte welkom in Wormerveer tijdens Juwelen aan de Zaan. Een kleinschalige en intieme juwelenbeurs met 9 zeer verschillende deelnemers. Tijdens deze twee dagen bent u van harte welkom om te komen kijken, passen, ervaren en wie weet dat ene schitterende cadeau voor de feestdagen aan te kopen.

Voor mij heeft deze beurs iets extra’s, want ik ben voor 2 dagen weer even terug in ‘mijn’ Zaanstreek. De Zaanstreek is en blijft de plek waar ik in 2007 met mijn atelier begon en een is een regio waar ik veel fijne en trouwe klanten heb.

Naast mijn eigen werk kunt u ook de prachtige sieraden & horloges vinden van:

Voor deze beurs kunt u via de website van Juwelen aan de Zaan entreekaarten kopen. Voor gratis entree voor max 2 personen gebruikt u de volgende kortingscode: JADZ22KOBAK

Ik hoop u te zien tijdens Juwelen aan de Zaan in Wormerveer!