Lezing over parels en edelstenen op 16-12-2022

Op vrijdag 16 december geef ik een lezing over parels en edelstenen. Tijdens deze lezing wil ik u graag meenemen naar de wondere wereld van deze prachtige materialen, waar ik dagelijks mee werk.

Er valt veel moois te vertellen over beide. Wist u dat parels gekweekt worden en dat deze niet ontstaan door een korrel zand die in de schelp terecht komt? Of dat in de 14e en 15e eeuw lapis-lazuli net zo kostbaar was als goud en gebruikt werd in schilderijen vanwege de unieke blauwe kleur?

Ik zou de hele avond kunnen vertellen over parels en edelstenen, maar ik hou het op een lezing van ca. 30 a 45 minuten met daarbij een mooie beeldpresentatie. Aansluitend laat ik u graag mijn collectie edelstenen en parels zien. Wie weet wordt u verliefd op een van de stukken en is dit de start van een nieuw sieraad? Bovenal wil ik mijn liefde en enthousiasme voor parels en edelstenen met u delen.

Komt u ook? De inloop is vanaf 19.30u en de lezing start om 20.00u. U bent van harte welkom in Kulturhus de Wanne in Beltrum. U kunt de Wanne vinden tegenover mijn atelier aan het Mariaplein 6 te Beltrum. Parkeren kunt u ook op het Mariaplein.

Er is ontvangst met koffie/thee en een kleine versnapering. Ook krijgt elke bezoeker een consumptiebon voor een gratis glas wijn, bier of fris.

Entree is gratis, maar omdat er plek is voor maximaal 20 personen moet zich wel aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier.

Alles op een rij:

  • Wat – Een lezing over parels & edelstenen; een schitterende avond.
  • Waar – Kulturhus de Wanne, Mariaplein 6, 7156 MG Beltrum
  • Hoe laat – Inloop 19.30u en start lezing om 20.00u
  • Kosten – Gratis entree, wel even aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier i.v.m de maximale bezetting van 20 personen.

Voor vragen kunt u mij e-mailen op info@sarahkobak.nl

Aanmelden voor de lezing.

14 + 10 =