Sieraad Art Fair 2023 – 20e editie

Houdt u van sieraden en wilt u een letterlijk schitterende dag uit? Komt u dan op 18 – 19 – 20 of 21 mei 2023 naar Sieraad Art Fair in Amsterdam. Een niet te missen internationale sieradenbeurs in de Gashouder in Amsterdam. Door de zeer diverse deelnemers uit binnen en buitenland, zorgt SAF (sieraad art fair) elk jaar weer voor een bijzonder gevarieerde beurs bomvol waanzinnig mooie en bijzondere sieraden.

En het is niet alleen goud en zilver dat er blinkt. Dat is juist het bijzondere van deze beurs: van papier tot goud, van plastic tot diamant. Het is een beurs die vele soorten, vormen, materialen en ontwerpen herbergt. En voor elke portemonnaie zijn er sieraden beschikbaar.

Dit jaar is de beurs extra bijzonder, het is namelijk de 20e editie en ik ben ontzettend blij om er ook dit jaar weer bij te zijn.

Bij mij beginnen al vroeg de voorbereidingen voor deze prachtige sieradenbeurs. Het start met het maken van een mood board en wat ik graag wil laten zien in mijn stand. Dan ga ik aan de slag met het maken van nieuwe sieraden en dat kost nou eenmaal veel tijd.

Zie ik u op Sieraad Art Fair in mei? In de komende maanden zal ik u via mijn website, nieuwsbrief en de socials op de hoogte houden van de voorbereidingen en natuurlijk de nieuwe sieraden.