Algemene voorwaarden – v17 Sarah Kobak Edelsmid 28-5-2024

Welkom bij Sarah Kobak Edelsmid. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld om een eerlijke en transparante winkelervaring te waarborgen. Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

1) Bestellen:
Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen. U krijgt een bericht wanneer uw bestelling gereed is en verstuurd gaat worden.

2) Betalen:
Wanneer u een bestelling plaatst via mijn webshop, kunt u op verschillende manieren betalen, zoals via PayPal of iDEAL. Wanneer u uw bestelling afhaalt in de studio, kunt u contant, met PIN of met een creditcard betalen. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

3) Verzenden:
Alle bestellingen binnen Nederland worden verzonden via Mikropakket. Uw bestelling wordt altijd aangetekend en verzekerd verzonden via Mikropakket.

Bestellingen boven de €500,- worden binnen Nederland kosteloos verzonden. Voor bestellingen binnen Nederland onder de €500,- wordt €13,75 per bestelling in rekening gebracht.

Voor alle buitenlandse verzendingen maak ik gebruik van DHL Express. Aangezien de kosten per verzending naar het buitenland verschillen per adres/land, worden deze kosten precies berekend zodra u het verzendadres volledig heeft ingevuld in het bestelproces in mijn webshop.

Natuurlijk kunt u ook uw bestelling ophalen in de studio.

4) Levertijden:
De levertijden kunnen per artikel verschillen.

– Sieraden die voorradig zijn en niet op maat gemaakt hoeven te worden, worden na ontvangst van de betaling binnen 7 dagen verzonden. Ik stel u op de hoogte zodra ik uw bestelling ga verzenden.
– Sieraden die op voorraad zijn, maar welke op uw maat gemaakt moeten worden (vergroten of verkleinen), hebben een langere levertijd omdat deze op maat gemaakt moeten worden. Deze worden binnen 21 dagen naar u verzonden. Ik stel u op de hoogte zodra ik uw bestelling ga verzenden.
– Sieraden die besteld worden en geheel naar uw wens en op maat gemaakt moeten worden (zoals de sieraden uit de Elevance collectie, buiten de ready-to-wear stukken), worden verzonden binnen 30 dagen. Ik stel u op de hoogte zodra ik uw bestelling ga verzenden.

5) Annuleren:
Als u de bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan dient u dit zo spoedig mogelijk te doen. Dit doet u per e-mail (info@sarahkobak.nl) of telefonisch (op telefoonnummer 06-28610520). Let op: sieraden die speciaal voor u gemaakt worden en/of gemaakt zijn, kunnen niet geannuleerd of geruild worden. Het wijzigen of annuleren van uw bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet is verstuurd.

6) Ruilen of retourneren:
Al mijn sieraden worden met veel aandacht en zorg gemaakt. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst, ongedragen en onbeschadigd en in de originele verpakking retourneren.

Let op: sieraden die speciaal voor u gemaakt zijn of voor u op de juiste (ring)maat gemaakt zijn, kunnen niet geannuleerd of geruild worden. Mocht u ontevreden zijn over het voor u op maat gemaakte sieraad, dan hoor ik dat graag van u en ga ik ervanuit dat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt via info@sarahkobak.nl of via 06-28610520.

De kosten van de retourzending zijn altijd voor uw rekening. Stuur het pakket aangetekend met de bijbehorende factuur naar: S.Kobak, Meester Nelissenstraat 33, 7156 MB Beltrum (vermeld GEEN woorden als edelsmid, juwelier, goudsmid of sieraden in het adres of op de verpakking!).

U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn in mijn webshop, welke ongedragen en niet beschadigd zijn.

U krijgt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten op uw rekening teruggestort binnen 30 dagen na retourneren.

Als u een defect of beschadigd product ontvangt, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

7) Summer Sale:
Sieraden aangekocht in de Summer Sale kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Mocht er een (ring)maat aangepast moeten worden, zijn hier kosten aan verbonden. Deze kosten worden bepaald door de goudkoers en het aantal maten dat de ring groter of kleiner moet. Neem voor een prijsindicatie contact op met Sarah Kobak.

8) Disclaimer:
Alle prijzen en informatie op deze site zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Sarah Kobak Jewellery Designer doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.

Contactinformatie:

Sarah Kobak Edelsmid
Meester Nelissenstraat 33
7156 MB Beltrum
Telefoonnummer: 06-28610520
E-mail: info@sarahkobak.nl
K.v.K: 34279317
BTW ID: NL001997787B07

Openingstijden atelier:
Op afspraak geopend. Wilt u langskomen? Neemt u dan contact op voor het maken van een afspraak, of maak zelf een afspraak via de online agenda op mijn website.

9) Federatie goud en zilver:
Sarah is aangesloten bij de Federatie van Goud en Zilver (FGZ). Zij werkt onder de algemene voorwaarden van de Federatie. U kunt deze hieronder teruglezen (klik op de onderstaande afbeelding). Ook is Sarah aangesloten bij de geschillencommissie van de Federatie.