Cursus edelsmeden bij Sarah Kobak.

Wilt u weten hoe sieraden gemaakt worden en leren hoe u dit zelf kan doen? Dan bent u bij Sarah Kobak aan het juiste adres.

Sarah heeft 13 jaar ervaring met het geven van cursussen en workshops edelsmeden. In haar voormalig atelier in Zaandam heeft zij vele mensen enthousiast gemaakt voor dit mooie ambacht. En inmiddels kunt u in haar atelier in Beltrum ook terecht om de fijne kneepjes van een prachtig vak te leren.

Haar atelier is voorzien van een 4 persoons werkbank en uitgerust met diverse professionele gereedschappen die nodig zijn om goed te leren edelsmeden. Ook aan enthousiasme is geen gebrek, want ze vertelt u graag over alles wat met dit vak te maken heeft. Zoals informatie over edelstenen en parels, het mooi zetten van edelstenen, kennis over de diverse soorten gereedschappen en andere mooie weetjes die te maken hebben met het maken van sieraden.

De basis.

Sarah vind het belangrijk dat er een bepaalde basis aanwezig is, voordat u als cursist start met het maken van een eigen werkstuk. Zij heeft om deze reden een basisopdracht uitgewerkt waarbij vele belangrijke technieken aan bod komen. Zo leert u in de eerste lessen werken met een schuifmaat, zaagbeugel en vijlen. Later in de basisopdracht komen technieken als solderen en het vormen van het metaal aan bod.

Na het voltooien van de basisopdracht (ca. 8 lessen) kunt u beginnen met het maken van een eigen ontwerp in zilver en de uitvoering hiervan. En natuurlijk helpt Sarah u bij alle stappen.

Een pracht vak.

Belangrijk is het hebben van plezier en tegelijkertijd op een goede manier leren sieraden maken. Een combinatie die Sarah hoog in het vaandel heeft staan. Want het is een vak waarin u veel leert door het ‘gewoon’ te doen en soms met vallen en opstaan. Maar bovendien is het een vak waar u heel veel plezier aan kunt beleven. 

De groepen houdt Sarah bewust klein (maximaal 4 personen per keer) zodat zij iedereen op zijn/haar tempo kan begeleiden. Goudsmeden is een vak wat voor ontspanning en rust kan zorgen. Heerlijk 1x in de week achter de werkbank zitten en werken met uw handen. En dat met een kop koffie of thee erbij en een juf die u graag helpt bij het maken van uw sieraad.

U eerste zelf gemaakte ring is iets fantastisch en ik nodig u dan ook van harte uit om deel te nemen aan de cursus edelsmeden in Beltrum, Gelderland.

Beginnen.

U kunt, mits er plaats is, op elk gewenst moment instromen. Beginners en gevorderden zitten bij elkaar aan tafel. Zo kunt u ook bij elkaar de kunst afkijken.

De lessen worden gegeven op de volgende dagen en tijden:

  • Woensdagavond van 19.30u tot 21.30u – VOL
  • Donderdagavond van 19.30u tot 21.30 – VOL

Wilt u zich inschrijven? Klikt u dan op de onderstaande knop. U wordt dan naar de inschrijfpagina gestuurd.

Op deze pagina kunt u aangeven op welke dag en welke soort cursus u wilt komen volgen. Ook kunt u hier direct het bedrag afrekenen via Ideal of Paypal. Sarah stuurt u nog een e-mail met daarin een defintieve bevestiging van uw deelname, dit omdat er max 4 mensen deel kunnen nemen per tijdsstip.

Alles netjes op een rij:

  • De basiscursus bestaat uit 8 lessen en u start met een basisopdracht uit messing. Kosten €275.-
  • De vervolgcursus bestaat uit 10 lessen en u start hier met een eigen ontwerp. Kosten €345.-
  • De vervolgcursus bestaande uit 20 lessen (u krijgt dan 1 les cadeau!). Kosten €655.-
  • Voor iedereen die onder professionele begeleiding en in een goed uitgerust atelier wil leren edelsmeden

Mocht u vragen hebben kunt u mij bellen of Whatsappen op 06-28610520 of een e-mail sturen naar info@sarahkobak.nl.

Verder informatie w.b.t het missen/afzeggen van lessen, vakanties en nog veel meer, kunt u lezen in de algemene voorwaarden. Klik HIER om deze te lezen!