Cursus Edelsmeden bij Sarah Kobak

Wilt u graag ontdekken hoe sieraden worden gemaakt en zelf de kunst van edelsmeden leren? Dan bent u bij Sarah Kobak aan het juiste adres.

Sarah heeft maar liefst 13 jaar ervaring in het geven van cursussen en workshops edelsmeden. In haar voormalige atelier in Zaandam wist ze talloze mensen te inspireren voor dit prachtige ambacht. En nu kunt u in haar atelier in Beltrum eveneens terecht om de geheimen van dit ambacht te leren.

In haar atelier treft u professionele werkbanken en een uitgebreide set gereedschappen om het edelsmeden grondig onder de knie te krijgen. Sarah deelt met enthousiasme haar kennis en vertelt u alles over het ambacht, inclusief edelstenen en parels, het zorgvuldig zetten van edelstenen, de verscheidenheid aan gereedschappen, en andere interessante weetjes die verband houden met het maken van sieraden.

De Basis

Sarah hecht veel waarde aan een stevige basis voordat u als cursist begint met uw eigen creaties. Daarom heeft ze een basisopdracht ontwikkeld waarin belangrijke basistechnieken aan bod komen. De eerste lessen richten zich op het gebruik van een schuifmaat, zaagbeugel en vijlen. In latere stadia van de basisopdracht krijgt u ook technieken zoals solderen en het vormgeven van metaal onder de knie.

Na het afronden van de basisopdracht (ongeveer 8 lessen), kunt u beginnen aan het maken van uw eigen zilveren ontwerpen. Sarah staat u bij in elke stap van het proces.

Zowel beginners als gevorderden zitten aan dezelfde werktafel. Hierdoor kunt u van elkaar leren en elkaars creativiteit bewonderen.

Een Prachtig Ambacht

Plezier hebben en op de juiste manier leren sieraden maken staan bij Sarah hoog in het vaandel. Dit vak leert u vooral door ‘gewoon te doen’, soms met vallen en opstaan. Desalniettemin is het een ambacht dat veel voldoening en genoegen brengt.

Sarah houdt de groepen bewust klein (maximaal 6 personen per keer), zodat ze iedereen op zijn/haar eigen tempo kan begeleiden. Edelsmeden is een ambacht dat ontspanning en rust kan bieden. Heerlijk wekelijks achter de werkbank zitten en met uw handen werken. Dit alles terwijl u geniet van een kop koffie of thee, met Sarah als uw deskundige gids bij het maken van uw eigen sieraden.

Het creëren van uw allereerste zelfgemaakte ring is een onvergetelijke ervaring. Daarom nodig ik u van harte uit om deel te nemen aan de cursus edelsmeden in Beltrum, Gelderland.

Beginnen.

U kunt, mits er plek is, op elk moment instromen.

De lessen vinden plaats op de volgende dagen en tijden:

  • Woensdagavond van 19.30u tot 21.30u (LET OP: de woensdagavond zit VOL)
  • Donderdagavond van 19.30u tot 21.30u (LET OP: op de donderdagavond zijn nog 2 plekken beschikbaar)

Wilt u zich inschrijven? Klik dan op onderstaande knop. U wordt dan naar de inschrijfpagina geleid.

Op deze pagina kunt u aangeven op welke dag en welke cursus u wilt volgen (basis of vervolg). U kunt dan ook direct het bedrag betalen via Ideal of Paypal. Sarah stuurt u later nog een e-mail met een definitieve bevestiging van uw deelname.

Overzicht:

– De basiscursus omvat 8 lessen en begint met een basisopdracht in messing. Kosten: €285.-

– De vervolgcursus telt 10 lessen en begint met uw eigen ontwerp. Kosten: €345.-

– De vervolgcursus bestaat uit 20 lessen (waarbij u 1 les cadeau krijgt!). Kosten: €655.-

– De cursussen zijn geschikt voor iedereen die onder professionele begeleiding en in een goed uitgerust atelier wil leren edelsmeden.

Heeft u nog vragen? Bel of Whatsapp Sarah op 06-28610520 of st