Ontdek de collecties van Sarah Kobak

Unieke Handgemaakte Sieraden

Welkom op de collectiepagina van Sarah Kobak. Hier vindt u haar collecties, elk met een eigen verhaal. Van de elegante Sirius Collectie tot de innovatieve Inside Out Collectie, ontdek haar sieraden; ontworpen en vervaardigd met passie en vakmanschap.

U bent van harte welkom om Sarah’s atelier te bezoeken en de collecties in het echt te zien en te ervaren. Of verken haar webshop voor een selectie van handgemaakte sieraden.

Sirius Collectie – Een Schittering van Sterren aan uw Hand

Ontdek de Sprankeling van de Sterrenhemel

Geïnspireerd door de betoverende schittering van de Sirius-ster, de helderste ster aan onze nachthemel, presenteert Sarah Kobak de adembenemende Sirius Collectie. Deze exclusieve serie bestaat uit opvallende gouden ringen, elk bekroond met een zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige edelsteen of parel, die fungeert als het stralende middelpunt van elk ontwerp.

Unieke Handgemaakte Ringen met een Verhaal

Elke ring in de Sirius Collectie is een ode aan individuele schoonheid en vakmanschap. Sarah’s kenmerkende stijl komt tot uiting in de fijne granules die elk stuk sieren, waardoor een uniek en herkenbaar ontwerp ontstaat. De ringen variëren van een prachtig gehamerd oppervlak, dat de ruwe schoonheid van de natuur weerspiegelt, tot een verfijnde hoogglans afwerking die elegantie en verfijning uitstraalt.

Personalisatie en vakmanschap in Beltrum

In Sarah’s atelier in Beltrum wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan het creatieve proces. Hier kunt u kiezen uit een uitgebreide selectie van losse edelstenen en parels om uw persoonlijke Sirius-ring samen te stellen. Sarah begeleidt u graag bij het kiezen van de perfecte steen, waarbij u zelfs familie-erfstukken kunt integreren om een nog diepere emotionele waarde aan uw sieraad toe te voegen.

Een Uitnodiging om te Stralen

Net zoals een heldere sterrenhemel de nacht verlicht, zijn de ringen uit de Sirius-collectie ontworpen om te schitteren aan uw hand, bijzondere momenten te vangen en voor altijd te koesteren. Elk stuk is een belofte van blijvende schoonheid en een persoonlijk verhaal dat wacht om verteld te worden.

Wij nodigen u uit om Sarah’s atelier te bezoeken, waar zij met passie en toewijding samen met u werkt aan het creëren van uw perfecte, persoonlijke sieraad. Maak een afspraak en laat u betoveren door de Sirius Collectie. U kunt de huidige collectie ook online bekijken via -> Bekijk de Sirius Collectie

Elevance Collectie – Elegantie in Elke Schakel

Een Wereld van Kleur en Comfort

Welkom bij de Elevance Collectie van Sarah Kobak, waar elegantie en comfort samensmelten in een prachtig palet van kleuren. Deze collectie biedt u de unieke gelegenheid om uw eigen set van ringen samen te stellen, waarbij u uw favoriete edelstenen en parels kunt combineren tot een harmonieus geheel. Kies voor een enkele, opvallende edelsteen of parel om uw hand te laten schitteren, of creëer een veelzijdige en kleurrijke samenstelling die uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Ultiem Draagcomfort voor Elke Dag

Elke ring in de Elevance Collectie is ontworpen met een ronde band, wat zorgt voor een uitzonderlijk draagcomfort. Deze ergonomische vorm maakt de ringen ideaal voor dagelijks gebruik, waardoor ze niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook een genot om te dragen.

Transformeer uw Erfstukken in Moderne Kunstwerken

De Elevance Collectie dient vaak als inspiratiebron voor het transformeren van dierbare familiestukken in moderne, persoonlijke sieraden. Uw bestaande goud kan worden omgesmolten en opnieuw vormgegeven, waardoor een unieke schakel tussen verleden en heden wordt gecreëerd. Dit proces verzekert dat de emotionele waarde van het originele stuk behouden blijft, terwijl het een nieuwe, hedendaagse uitstraling krijgt.

Een Uitnodiging om te Ontdekken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen de Elevance Collectie? U bent van harte welkom om een afspraak te maken en het atelier in Beltrum te bezoeken. Sarah Kobak staat klaar om samen met u het perfecte sieraad te creëren, een sieraad dat uw persoonlijkheid onderstreept en u elke dag begeleidt. Maak een afspraak en stap binnen in de wereld van Elevance, waar elke ring een verhaal vertelt. U kunt de huidige collectie ook online bekijken via -> Bekijk de Elevance Collectie

Hoops Collectie – Veelzijdige Elegantie voor Elke Gelegenheid

Een Basis van Goud, Een Wereld van Kleuren

Ontdek de verfijnde veelzijdigheid van de Hoops Collectie van Sarah Kobak, een serie gouden oorbellen ontworpen om bij elke gelegenheid te passen. Deze handgemaakte oorbellen vormen een solide basis die bij elke outfit past. Het unieke aan de Hoops Collectie is de mogelijkheid om de hangers te verwisselen, waardoor u de stijl van de oorbel volledig naar uw hand kunt zetten.

Creëer uw Persoonlijke Stijl

Of u nu kiest voor een chique zwarte look of een speels zomers blauw, de Hoops Collectie biedt eindeloze mogelijkheden om uw stijl te personaliseren. Elke hanger is zorgvuldig ontworpen om gemakkelijk verwisselbaar te zijn, waardoor u moeiteloos kunt wisselen tussen verschillende looks en kleuren.

Een Schatkamer van Edelstenen en Parels

In het atelier van Sarah Kobak wacht een schatkamer aan edelstenen en parels op u, klaar om omgetoverd te worden tot uw perfecte hangers. Of u nu op zoek bent naar iets subtiels of iets dat echt opvalt, er is een overvloed aan keuzes beschikbaar om aan uw voorkeuren te voldoen.

Een Uitnodiging om te Ontdekken

Wilt u de eindeloze mogelijkheden van de Hoops Collectie zelf ervaren? Maak een afspraak en bezoek het atelier in Beltrum. Hier kunt u de verschillende hangers bekijken, experimenteren met kleuren en stijlen, en uw ideale combinatie samenstellen. Maak een afspraak en laat Sarah Kobak u begeleiden in het creëren van oorbellen die niet alleen uw outfit completeren, maar ook uw persoonlijkheid uitstralen. Bekijk de collectie ook via de webshop.

M.I.N.D Collectie – Moments of Uniqueness, Inspiration, Novelty, Daring Expressions

Een Collectie van Creatieve Expressie en Uniciteit

De M.I.N.D Collectie van Sarah Kobak is een viering van Moments of Uniqueness (Momenten van Uniciteit), Inspiration (Inspiratie), Novelty (Nieuwheid), en Daring Expressions (Durf in Uitdrukking). Deze collectie is een canvas voor creatieve vrijheid en individuele expressie.

Moments of Uniqueness – Momenten Gevangen in Goud

Deze collectie begint met het idee van uniciteit. Elk sieraad vangt een speciaal moment, vertaald in een uniek ontwerp dat een verhaal vertelt. Elk stuk is een belichaming van individualiteit en vakmanschap.

Inspiration – Een Canvas van Mogelijkheden

Voor Sarah is de M.I.N.D Collectie een ‘blank canvas’, waarop inspiratie overal en nergens vandaan kan komen. Dit leidt tot het ontwerpen en maken van sieraden die bestaan uit unieke enkele stuks, vaak in een oplage van slechts één. Soms meer, afhankelijk van de inspiratie die voortkomt uit beweging, haute couture, de natuur, en het materiaal zelf. Deze bronnen van inspiratie vormen de kern van Sarah’s creatieve proces.

Novelty – Een Wereld van Nieuwheid

In de M.I.N.D Collectie wordt elk stuk gekenmerkt door zijn nieuwheid. Deze sieraden zijn niet alleen uniek in ontwerp, maar ook in hun uitvoering. Ze zijn een tastbare weerspiegeling van Sarah’s constante zoektocht naar vernieuwing en experiment in haar vak.

Daring Expressions – Uitdrukking van Durf en Individualiteit

De collectie biedt een podium voor ‘Daring Expressions’. Deze sieraden zijn niet alleen accessoires, maar gedurfde uitspraken die de persoonlijkheid van de drager benadrukken. Ze zijn een viering van durf en individualiteit in elk ontwerp.

Een Uitnodiging om te Ontdekken

De M.I.N.D Collectie is een uitnodiging om de wereld van unieke, handgemaakte sieraden te betreden, waar elk stuk een verhaal van creativiteit en individualiteit vertelt. Bezoek het atelier van Sarah Kobak in Beltrum om deze unieke collectie te ervaren. Maak een afspraak en ontdek sieraden die niet alleen de aandacht trekken, maar ook een diepere betekenis en unieke schoonheid dragen. U kunt de collectie ook alvast online bekijken.

Inside Out Collectie – Een Innerlijke Reis in Sieradendesign

Binnenstebuiten: Een Persoonlijke Transformatie

Ontdek de Inside Out Collectie van Sarah Kobak, een serie die letterlijk en figuurlijk een binnenstebuiten ervaring vertegenwoordigt. Deze collectie is het resultaat van een persoonlijke reis, een zoektocht naar vernieuwing en herontdekking van de essentie van haar vakmanschap.

Granules – Een Nieuwe Benadering

Jarenlang hebben granules, kleine bolletjes van goud of zilver, een centrale rol gespeeld in Sarah’s ontwerpen. Ze zijn een handtekening geworden van haar stijl als goudsmid en ontwerpster. Echter, geconfronteerd met de behoefte aan verandering en groei, heeft Sarah een vernieuwende benadering gevonden voor het gebruik van deze granules. Door zichzelf binnenstebuiten te keren, ontdekte ze nieuwe mogelijkheden en een frisse kijk op haar geliefde materiaal.

Van Druppelvormige Parels tot Kleurrijke Creaties

De collectie begon met een enkele hanger, waarin een prachtige druppelvormige Tahiti-parel centraal staat. Van daaruit heeft het zich ontwikkeld tot een veelzijdige collectie vol kleur en diversiteit. De granules, traditioneel aan de buitenkant van haar creaties, bevinden zich nu aan de binnenkant. Dit symboliseert niet alleen een vernieuwde benadering van design, maar ook de innerlijke transformatie die Sarah doormaakte in haar zoektocht naar vernieuwing.

Een Weerspiegeling van Groei en Vernieuwing

De Inside Out Collectie is meer dan een serie sieraden; het is een weerspiegeling van groei, vernieuwing en de durf om traditionele benaderingen in twijfel te trekken. Elk stuk vertelt een verhaal van deze artistieke en persoonlijke reis, uitnodigend om de schoonheid van binnen naar buiten te ontdekken.

Ontdek de Inside Out Collectie

Wij nodigen u uit om deze unieke collectie te ervaren en deel te worden van de reis die elk stuk vertegenwoordigt. Bezoek het atelier van Sarah Kobak in Beltrum om de Inside Out Collectie in het echt te zien en te voelen. Maak een afspraak en ontdek hoe schoonheid van binnenuit kan stralen. Bekijk deze collectie alvast online via -> bekijk de Inside Out Collectie