Waarom een handgemaakt sieraad kopen?

Handgemaakte sieraden zijn met liefde vervaardigd. Stuk voor stuk.

Na een periode van creatieve inspiratie wordt diep nagedacht over het ontwerp. Er volgen schetsen en nog meer schetsen tot opeens het sieraad perfect op papier staat.

Voordat het sieraad zijn weg naar u vindt is er veel denkwerk geweest over balans, verhouding, afwerking en technieken. Maar ook over kleur, de edelstenen en parels.

Wanneer Sarah haar ontwerp bedacht heeft volgt de uitvoering. Een proces die zij u graag uitlegt wanneer u haar atelier bezoekt. Sarah’s juwelen beginnen vaak met haar eigen verhaal, haar eigen kernwaarden. Maar wanneer u een sieraad koopt verbindt zij dat eigen verhaal en haar kernwaarden met die van u. Vol aandacht en energie werkt zij aan ieder stuk tot het klaar is en perfect in haar ogen is.

En Sarah weet dat het sieraad een prachtig nieuw verhaal krijgt wanneer u de deur uitloopt met een handgemaakt sieraad uit haar atelier. Uw emoties, uw verhaal, waarom u het kocht, waar en met welk verhaal het u verbindt maken een sieraad zo enorm waardevol.

Er zit veel liefde en veel tijd in een handgemaakt sieraad. Puur vakmanschap en techniek ook. De zorg en aandacht die is besteed aan een Sarah Kobak handgemaakt sieraad is voelbaar. Gun uzelf die liefde en aandacht en bezoek Sarah Kobak’s atelier in Beltrum!