Via deze blog wil ik u graag meenemen in de schitterende wereld van het goudsmeden, het ontwerpen van sieraden en alles wat daarbij komt kijken.

Er valt veel te vertellen en daarnaast wil ik u ook graag laten zien wat mij inspireert en motiveert. Die inspiratie gaat van mijn voorliefde voor Haute Couture, tot de magische wereld van de edelstenen en parels. Maar ook wil ik u vertellen over bijvoorbeeld het Gilde voor Goudsmeden tot tips voor het onderhouden van uw sieraden.

Schrijven vind ik heerlijk om te doen en ik hoop u daarmee dan ook te kunnen informeren en te inspireren.

Want ik zeg het vaak en ik zeg gewoon nog een keer: ik heb het allermooiste vak op deze aardbol. Het is een wereld vol schoonheid, magie, vieze handen, vakkennis, kleur, bijzondere verhalen, vallen en opstaan… En nog zoveel meer.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie n.a.v het lezen van een van de blogs? Neemt u dan gerust contact met mij op.

Liefs, Sarah Kobak

Pearls are always appropriate.

Pearls are always appropriate - Jackie Kennedy. Daar waar vroeger de parel een gereserveerd en oudbollig imago had, zie ik overal om mij heen dat de parel bezig is met een come-back. En hoe! Bijna elke goudsmid/ontwerper die ik volg op Instagram gebruikt parels in...

Dior – Kobak – Prada

DiorChanelGucciKobakFendiPrada Past best, toch? Iemand zei tegen mij: dat is de lat wel heel hoog leggen. Dat is het en dat weet ik. Alleen, waar ik die lat neerleg mag ik toch zelf bepalen? De vraag die ik mijzelf moet stellen is: wil ik dat? Is dat echt mijn droom,...