Cursus Edelsmeden bij Sarah Kobak in Beltrum, Gelderland

Ontdek de cursus edelsmeden gegeven door Sarah Kobak in Beltrum, waar u de kunst van het sieraden maken leert van een ervaren goudsmid. Heeft u interesse in de wereld van edelsmeden en wilt u zelf leren hoe sieraden worden gemaakt? Dan is de cursus van Sarah Kobak in Beltrum, Gelderland, perfect voor u.

Met maar liefst 15 jaar ervaring in het geven van cursussen edelsmeden, heeft Sarah al velen geïnspireerd in haar voormalige atelier in Zaandam. Sinds 2022 geeft ze les in haar atelier in Beltrum, waar u de geheimen van het ambacht kunt ontdekken en eigen kunt maken.

In het atelier van Sarah zijn professionele werkbanken en een uitgebreide set gereedschappen beschikbaar. Dit stelt u in staat om het ambacht van edelsmeden grondig te leren onder haar enthousiaste begeleiding. Meer leren over de kunst van edelsmeden? Lees dit artikel over de technieken en geschiedenis van het ambacht.

De Basis van de Cursus Edelsmeden bij Sarah Kobak

De cursus edelsmeden bij Sarah Kobak begint met een sterke basis. Nieuwe cursisten starten met een basisopdracht om essentiële technieken te leren, zoals het gebruik van schuifmaten, zaagbeugels en vijlen. Vervolgens gaat u verder met solderen en het vormgeven van metaal.

Na deze basisopdracht bent u klaar om tijdens de vervolgcursus uw eigen zilveren ontwerpen te maken. Sarah begeleidt u bij elke stap van het proces met haar deskundige advies.

Een Prachtig Ambacht

In de cursus edelsmeden bij Sarah Kobak staat plezier in het leren en correct sieraden maken voorop. Het is een ambacht waarbij ‘leren door te doen’ centraal staat. De groepsgrootte is beperkt tot maximaal 6 personen, wat zorgt voor persoonlijke aandacht in een ontspannen omgeving.

Beginnen met de Cursus Edelsmeden

Wilt u beginnen met de cursus edelsmeden? U kunt op elk gewenst moment instromen. De lessen vinden plaats op dinsdagavond, woensdagavond en donderdagavond. Voor alle prijzen, tijden en om u in te schrijven klikt u HIER of op de onderstaande knop. Voor vragen over de cursus kunt u contact opnemen met Sarah via info@sarahkobak.nl.

Sarah kijkt ernaar uit om u te verwelkomen in haar atelier in Beltrum en u meer te leren over dit prachtige ambacht.