Cursus Edelsmeden bij Sarah Kobak in Beltrum, Gelderland

Welkom bij de cursus edelsmeden van Sarah Kobak in Beltrum, waar u op een prettige manier kennismaakt met de kunst van het sieraden maken onder de begeleiding van een ervaren goudsmid. Heeft u interesse in edelsmeden en wilt u zelf leren hoe sieraden worden gemaakt? Dan is mijn cursus in Beltrum perfect voor u!

Met maar liefst 15 jaar ervaring in het geven van cursussen heb ik al vele mensen geïnspireerd, eerst in mijn atelier in Zaandam en sinds 2022 in mijn gezellige atelier in Beltrum. Hier kunt u de geheimen van het ambacht ontdekken en eigen maken.

In mijn atelier vindt u professionele werkbanken en een uitgebreide set gereedschappen die u in staat stellen om op een grondige en leuke manier het edelsmeden te leren. Ik begeleid u bij elke stap van het proces.

De Basis van de Cursus Edelsmeden

Bij mijn cursus edelsmeden begint u met een basisopdracht. Deze opdracht is ontworpen om u op een fijne manier te laten kennismaken met de essentiële technieken zoals het gebruik van schuifmaten, zaagbeugels en vijlen, en later het solderen en vormen van metaal. Dit geeft u een solide basis om te ontdekken of edelsmeden iets voor u is. Na 8 lessen heeft u voldoende kennis opgedaan om te beslissen of u verder wilt gaan met het creëren van uw eigen zilveren ontwerpen. Door deze basisopdracht weet u zeker dat u niet zomaar in het diepe springt, maar rustig aan het vak leert kennen.

Cursusdata en Tijden

De lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 6 personen, zodat ik iedereen persoonlijke aandacht kan geven in een ontspannen sfeer. U kunt kiezen uit de volgende lestijden:

– Dinsdagavond: 19.30u – 21.30u
– Woensdagavond: 19.30u – 21.30u
– Donderdagochtend: 10.00u – 12.00u

Start na de Zomervakantie

De lessen beginnen weer na de zomervakantie, in week 35. Dit is een ideaal moment om te starten en uw creatieve reis in het edelsmeden te beginnen.

Beginnen met de Cursus Edelsmeden

Wilt u beginnen met de cursus edelsmeden? Klik HIER of op de onderstaande knop voor alle prijzen, tijden en om u in te schrijven. Voor vragen over de cursus kunt u contact opnemen met mij via WhatsApp op 06-28610520 of info@sarahkobak.nl. Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen in mijn atelier en u meer te leren over dit prachtige ambacht.