GEEF UW BESTAANDE GOUD EEN NIEUW LEVEN – DUURZAAM EN BETEKENISVOL

Wat u wellicht niet wist, is dat Sarah ook uw bestaande gouden sieraden een nieuw leven kan geven. Upcyclen wordt dit ook wel genoemd en het biedt een unieke en duurzame manier om bestaande sieraden nieuw leven in te blazen.

“Het creëren van sieraden voor mensen is en blijft een bijzondere ervaring. Tijdens dit proces hoor ik vaak de meest prachtige verhalen,” zegt Sarah.

Heeft u zelf sieraden die u wilt verwerken tot iets nieuws? Dat is mogelijk!

Koester uw herinneringen – Sieraden met een verhaal

Sarah hergebruikt graag erfstukken met dierbare herinneringen. Goud vertegenwoordigt niet alleen waardevol metaal, maar ook liefde en hoop. Ze transformeert deze sieraden tot unieke ontwerpen, soms met nieuwe stenen of parels, soms vanuit omgesmolten bestaand goud. Duurzaamheid staat centraal, een bewuste keuze voor milieubewuste oplossingen. Waardeert u duurzaamheid of behoud van herinneringen? Sarah staat voor u klaar.

Haar gesprekken met klanten over hun sieraden en verhalen zijn waardevol. Met liefde eert ze bijzondere herinneringen en creëert ze sieraden om trots op te zijn. Wellicht wilt u uw sieraden gebruiken voor een nieuw ontwerp door Sarah. Ze begeleidt u met met veel liefde door het hele proces.

“Deze uitwisseling tussen mij en mijn klant geeft mij het inzicht dat ik nodig heb om zijn of haar verhaal zo goed mogelijk te vertalen naar een uniek sieraad.”