OVER SARAH KOBAK – SIERADENONTWERPSTER EN GOUDSMID

De Passie Ontdekken

Ontdek de creatieve wereld van sieradenontwerp en vakmanschap, vertegenwoordigd door Sarah Kobak, een gepassioneerde sieradenontwerpster en ervaren goudsmid. Haar inspiratie vindt haar oorsprong in de natuurlijke schoonheid om haar heen en de verfijning van haute couture.

Sarah begon haar carrière in Nederland, waar ze de kunst van het goudsmeden leerde aan het ROC Zadkine in Schoonhoven. Haar passie en talent leidden haar vervolgens naar het Verenigd Koninkrijk, waar ze haar vaardigheden verder ontwikkelde met een opleiding in Jewellery Design aan de U.C.A. in Rochester, Kent. Ondanks internationale erkenning keerde Sarah terug naar Nederland.

Het Unieke Atelier

In 2007 opende ze haar eigen atelier in Zaandam en begon daar haar unieke stijl te ontwikkelen. Na jaren van experimenteren, leren en ontwikkelen, kenmerkt haar stijl zich door het gebruik van hoogwaardige materialen, onberispelijk vakmanschap en een esthetisch oog voor detail.

Passie voor Edelstenen en Parels

Bij Sarah Kobak ontdekt u tijdloze schoonheid en ongeëvenaard vakmanschap. Haar liefde voor het ambacht strekt zich verder uit dan alleen haar werkbank. Hoewel haar leercentrum ‘Sier & Raad’ in Zaandijk in 2020 de deuren sloot, deelt ze nog steeds haar kennis en passie door middel van cursussen in haar atelier in Beltrum.

Maar dat is niet alles. Sarah benadrukt duidelijk dat een sieraad zonder edelstenen niet geassocieerd kan worden met ‘Sarah Kobak’. Ze koestert een diepe liefde voor edelstenen die teruggaat tot haar jeugd. Haar favorieten zijn toermalijnen en korund edelstenen, waaronder robijnen en saffieren. Ze werkt uitsluitend met natuurlijke edelstenen en geeft ze een speciale plaats in haar creaties.

Ambachtelijk Handwerk

Wat Sarah’s sieraden echt uniek maakt, is dat ze deze volledig met de hand vervaardigt. Van ontwerp tot eindproduct doet Sarah bijna alles zelf, wat haar werk buitengewoon authentiek maakt. Elk handgemaakt sieraad vertelt een uniek verhaal, beginnend met inspiratie en zorgvuldige overweging.

Bezoek het atelier van Sarah Kobak in Beltrum en ontdek de wereld van handgemaakte sieraden, edelstenen en parels. Gun uzelf de aandacht die u verdient en neem vandaag nog vrijblijvend contact met haar op voor een uniek sieraad dat uw persoonlijke verhaal weerspiegelt en generaties lang gekoesterd zal worden.