Ontdek het Atelier van Sarah Kobak

Sarah nodigt u graag uit om binnen te stappen in een wereld vol kleur en bijzondere verhalen. In haar atelier aan de Meester Nelissenstraat 33 te Beltrum wordt u hartelijk verwelkomd met een kopje koffie of thee en kunt u terecht voor handgemaakte sieraden die uw verhaal vertellen. Het atelier is de plek waar de kunst van sieradenontwerp en -creatie tot leven komt.

Sarah werkt bewust op afspraak, met als doel u een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring te bieden. Hierdoor kan zij haar volledige aandacht richten op uw wensen en behoeften en kan zij luisteren naar uw verhaal zonder onderbreking.

Maar omdat het werken op afspraak soms een drempel kan creëren, heeft Sarah besloten om inloopdagen in te plannen. Dit betekent dat u op deze specifieke dagen zonder afspraak binnen kunt lopen. Of u nu nieuwsgierig bent naar de collectie, vragen heeft, of gewoon een praatje wilt maken om kennis te maken, u bent tijdens de inloopdagen zonder afspraak van harte welkom.

Aankomende inloopdagen:

– 24-2-2024 van 11.00u tot 17.00u
– 23-3-2024 van 11.00u tot 17.00u
– 20-4-2024 van 11.00u tot 17.00u

Een bezoek aan het atelier kunt u perfect combineren met een uitstapje naar enkele prachtige locaties in de Achterhoek. Denk aan een bezoek aan het schilderachtige Kasteel Ruurlo, een heerlijke lunch bij Welgelegen of Brouwersnös in Groenlo. Voor meer inspiratie en informatie over de Achterhoek kunt u terecht op www.achterhoek.nl

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met Sarah via info@sarahkobak.nl of door te bellen naar 0628610520.

U bent van harte welkom in het atelier aan de Meester Nelissenstraat 33 in Beltrum. Sarah kijkt ernaar uit om u te verwelkomen en uw persoonlijke verhaal vast te leggen in een uniek sieraad.