Nu live op sarahkobak.nl: ‘SierPraat’ – De Podcast

Het moment is eindelijk daar: mijn allereerste podcast, ‘SierPraat’, staat online! Als jouw gastvrouw en ervaren goudsmid, Sarah Kobak, neem ik je mee in de betoverende wereld van sieraden. Deze podcast is een intieme blik in de kunst en het vakmanschap van goudsmeden en ontwerpers, en belicht de verhalen achter de sieraden die we koesteren.

‘SierPraat’ wordt meer dan alleen een serie gesprekken. Het is een podium voor de pracht en praal van sieraden, bedoeld voor zowel de makers als de liefhebbers. Bereid je voor op een reeks verhalen over passie, creativiteit en de unieke avonturen in de wereld van sieraden.

Ik nodig je uit om te luisteren. Duik samen met mij in de wereld van sieraden, waar elk stuk meer is dan een versiering; het is een verhaal dat wacht om verteld te worden.

Luister nu om je onder te dompelen in de eerste aflevering van ‘SierPraat’.

reparaties aan sieraden | sieraden reparatie | beltrum | sarah kobak | gouden sieraden | herstelwerkzaamheden
Aflevering 1 – Even voorstellen.

In deze eerste podcast van ‘SierPraat’ stel ik mezelf voor. Wie ben ik, waar werk ik, wat doe ik, en waar ben ik 17 jaar geleden begonnen… Droom groot, begin klein, maar vooral: begin! En dat is precies wat deze aflevering is: mijn allereerste podcast. Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan beleven bij het luisteren als ik had bij het opnemen.

Was ik zenuwachtig? Absoluut, maar wat is dit ontzettend leuk om te doen!

De volgende aflevering komt over twee weken (week 4 van 2024). Dan wil ik het gaan hebben over edelstenen en de vraag wat nou toch die bijzondere aantrekkingskracht is van deze fascinerende ‘glimmers’.

Aflevering 2 – De aantrekkingskracht van edelstenen.

In deze 2e aflevering heb ik het over de aantrekkingskracht van edelstenen. Want hoe kan het toch dat wij zo gek zijn op die waanzinnig mooie ‘glimmertjes’. Waar komt dat vandaan? Ik duik in de wondere wereld van de edelstenen, een wereld waar ik zelf, eerlijk gezegd, redelijk verslaafd aan ben. Er valt zoveel te vertellen over edelstenen, dit is pas het begin!

De volgende keer als het goed is een interview! Maar met wie? Dat hoor je zo spoedig mogelijk.