Upcyclen, recyclen en omtoveren van oude gouden sieraden.

Het is zo bijzonder om sieraden voor mensen te mogen maken! ‘’Tijdens dat proces hoor ik al vaak veel mooie verhalen’’, zegt Sarah. Maar wist u dat zij ook ‘’oude’ gouden sieraden een nieuw leven geeft? Upcyclen is de nieuwste trend en in een circulaire economie, en vormt een bijzondere duurzame manier om sieraden een nieuw leven in te blazen.

Heeft u zelf sieraden die u graag wilt laten aanpassen en omtoveren tot een nieuw sieraad? Dat kan!

Dierbare herinneringen-sieraden

Sarah krijgt regelmatig erfstukken, vol dierbare herinneringen. Het mogen aanpassen van dit soort sieraden naar iets wat de klant graag zelf wil gaan dragen is een eer, volgens Sarah.

‘’Goud is zoveel meer dan alleen een kostbaar edelmetaal, het staat ook voor liefde en hoop’’

Het is Sarah’s missie om uw dierbare herinneringen te vatten in een nieuw ontwerp, die u met liefde draagt. Zo zet ze haar eindeloze creativeit en vakmanschap in om u te laten zien wat voor mogelijkheden er allemaal te bedenken zijn. Soms met toevoeging van nieuwe stenen of parels, en een andere keer smelt ze het goud van uw sieraden om en gebruikt dit voor een heel nieuw ontwerp, helemaal naar uw smaak, maar met die duidelijke Sarah Kobak stempel!

Duurzaam

Het upcyclen en recyclen van sieraden is hot. Dit komt omdat mensen zich steeds bewuster worden van duurzame oplossingen. Of u dit belangrijk vindt of juist meer waarde hecht aan het bewaren van mooie herinneringen die u in een nieuw jasje laat gieten, Sarah helpt u graag om uw wensen uit te laten komen!

Sarah vindt de gesprekken met haar klanten over hun sieraden en de verhalen die ermee verbonden zijn, keer op keer heel waardevol. Met respect en liefde helpt zij u om bijzondere herinneringen te eren en tegelijkertijd te genieten van een nieuw sieraad dat u graag draagt!

Overigens kan het ook zijn dat u simpelweg bent uitgekeken op uw eigen sieraden en dat u deze graag wilt gebruiken om een nieuw juweel door Sarah te laten ontwerpen. Sarah begeleidt u door het proces zodat u snel en vol vertrouwen inzicht krijgt in alle mogelijkheden.

‘’Die uitwisseling tussen mij en mijn klant geven mij het inzicht dat ik nodig heb om zo goed mogelijk zijn of haar verhaal te kunnen vatten in een sieraad’’